Onze mensen vertellen > Paul Marstboom


'Bankieren is een kwestie van vertrouwensrelaties opbouwen. Van altijd weer passende oplossingen zoeken voor je klanten, zodat je hun vertrouwen nooit zal beschamen. Dit vraagt vertrouwen van je werkgever. Delta Lloyd Bank geeft je dat.

Die aanpak was voor mij de reden om over te stappen: de mogelijkheid om nog ťchte lange termijnrelaties te kunnen opbouwen met klanten. Om aanspreekpunt te zijn voor al hun financiŽle vragen, terwijl je intern stevig wordt ondersteund door je collega-specialisten op verschillende deelterreinen.

Maar ook een goede sfeer is voor mij belangrijk. Er samen voor gŠŠn, in een informele no-nonsense omgeving. Het leuke is bovendien dat je werkt bij een bank in volle groei, met een gezonde ondernemingszin, die je stimuleert om je klanten creatief verder te helpen. Je zit hier niet opgesloten in een koker, je bent "bankbreed" aan het werk wat zorgt voor veel afwisseling.

Die sfeer was direct vanaf het eerste contact voelbaar: mijn kennismaking met de bank bestond uit gesprekken met de regiomanager en de voormalige kantoordirecteur. Dit laatste gesprek was geen diep theoretisch gesprek, maar een joviale, persoonlijke babbel. Het klikte meteen, dat trok mij over de streep.

Het werken in een aangename omgeving motiveert me om er elke dag weer tegenaan te gaan.